Thuis op Bali

Je kan maar één keer voor de eerste keer een huis/grond kopen op Bali...

En voor de meeste geïnteresseerden geldt dat kopen op Bali eenmalig is. Dus die eerste keer moet het gelijk goed gaan. Bovendien houden we er bij de aankoopbemiddeling rekening mee dat aktes & onroerend goed in de toekomst overdraagbaar (verkoopbaar) zijn.

We hebben onze roots in noord Bali (Lovina), in de heuvels tussen de rijstvelden en aan zee. Een plek waar de grote, internationale projectontwikkelaars, nog niet zijn neergestreken en waar het nog prettig zakendoen is. In Lovina ligt dus ook onze expertise.

De klanten die we in het verleden hebben bijgestaan bij aankoop van grond en verkaveling (of bouw van villa's en kleinschalige resorts) zijn nu onze partners als het gaat om verkoop van die bewuste locaties. Het is een vertrouwd en beproefd proces waarbij koper en verkoper elkaar vinden dankzij onze bemiddeling.

In Lovina is alles dichtbij. Kleine winkeltjes voor dagelijkse dingen (toko's), lokale restaurantjes (warungs), hotels, gezellige beachclubs met watersport activiteiten, maar ook huisartsen en tandartsen. Plus de 'grote' stad Singaraja ligt op ca. 10 kilometer afstand. Het internationale vliegveld van Den Pasar ligt op ca. 90 kilometer (oftewel 2.5 a 3 uur uur reistijd).

 

TROPISCH PIONIEREN MET PASSIE:

Mark Wittebrood (1971)

Sinds 1996 ben ik maatschappelijk betrokken op Bali. De liefde en familiebanden brachten me naar het eiland. Ik ben een enthousiaste ondernemer en op Bali vertaalt dat zich naar het regisseren van kennis en kunde, met een vleug avontuur & spiritualiteit. Na al die jaren ben ik trots op ons uitgebreide netwerk, bestaande uit: dienstverleners pur sang, selfmade professionals (zowel profit & non-profit). Samen vormen we Balinova. De naam is afgeleid van Bali en de kustplaats Lovina (noord Bali). Lovina staat weer voor 'Love Indonesia'. Inmiddels zijn we één grote familie en lopen we net die stapjes harder voor de klant (gaat ook makkelijker als je de weg weet). Graag help ik jou ook op weg! Verder over mij: Ik ben getrouwd (met diezelfde liefde) en woonachtig met ons gezin in het oude centrum van Alkmaar. Ondernemen en verbinden is nog steeds mijn passie.