Thuis op Bali

Je kan maar één keer voor de eerste keer een huis/grond kopen op Bali...

En voor de meeste van onze klanten geldt dat een huis kopen op Bali eenmalig is. Dus die eerste keer moet het gelijk goed gaan.

Bovendien houden we er bij de aankoopbemiddeling rekening mee dat aktes & onroerend goed in de toekomst overdraagbaar (verkoopbaar) zijn. Van aankoop tot verkoop; we staan voor een excellente dienstverlening!

 

TEAM VAN EXPERTS IN NL

Mark Wittebrood (1971)

Vanaf 1996 ben ik maatschappelijk betrokken op Bali. De liefde en familiebanden brachten me naar het eiland. Ik ben een enthousiaste ondernemer en op Bali vertaalt dat zich naar het regisseren van kennis en kunde. Na al die jaren ben ik trots op ons uitgebreide netwerk. Inmiddels zijn we één grote familie en lopen we net die stapjes harder voor de klant (gaat ook makkelijker als je de weg weet). Graag help ik jullie ook op weg!

Nienke Dijkstra (1972)

Met mijn achtergrond in de makelaardij probeer ik vraag en aanbod te koppelen. Bijvoorbeeld als we uit ons netwerk op Bali horen dat iemand wilt verkopen probeer ik daar in Nederland een gegadigde voor te vinden. Daarbij werk ik samen met andere makelaars. Andersom werkt het ook, klant in Nederland zoekt 'iets' en dan proberen we een match te vinden op Bali. Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen!