Vertrouwd met Bali

Bezoekers uit buiten- en binnenland bezitten misschien horloges, maar Balinezen en lokale overheden hebben de tijd...

Het kopen van een tweede huis op Bali en/of wonen & ondernemen op Bali kan behoorlijk spannend zijn. Neem bijvoorbeeld het bureaucratische systeem; het vergt veel tijd en kunde om dit proces goed te voltooien.  Ook zal je in het begin moeten leren 'onthaasten'. Maar dat gaat vanzelf want iedereen doet het.

Één van onze voordelen is dat we exact weten welke documenten er gevraagd worden en bij welke loketten we moeten zijn. Zonder van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Als we we het dan toch over tijd hebben.... Plus het is de zekerheid!

Het beheer van de kavels die nu worden gerealiseerd is in handen van (lokale) ervaren specialisten in het toerisme en de bouw. Korte lijntjes en persoonlijk contact met ons team ter plaatse zorgen dat je je snel thuis zult voelen in Lovina. Selamat Datang (welkom)!

PORTFOLIO - foto's uit eigen beheer

Team Balinova op Bali!

O.a. medewerkers van de gemeente, architecten, notaris, aannemers en juristen uit het netwerk.

KANS VOOR (HORECA) ONDERNEMERS

Juist nu! We kennen de markt, regelen de vergunningen zodat jij kunt ondernemen en genieten. Diverse projecten staan in de stille verkoop (lokale ondernemers wachten de herstellende markt af). Neem contact op voor een directe en persoonlijke bemiddeling. 

Vanaf je zwembad uitzicht over rijstvelden naar zee!

We hebben enkele unieke rijstterras kavels te koop in centraal Lovina. Gelegen in de heuvels tussen de rijstvelden met prachtig zeezicht. Ons gemeente contact kent het bestemmingsplan. Wij de architect en aannemer. Het betreft hier ruim 8000m2, ideaal om zelf riant te wonen in combinatie met een klein resort en/of villa ontwikkeling. Prijs bouwgrond (voormalig rijstterras) vanaf € 42 per m2

Exclusieve nieuwbouw villa op maat

V.a. € 420 per m2 woonoppervlakte. Precies zoals je het hebben wilt inclusief de juiste afmetingen en afwerking. Zwembad op maat vanaf € 210 per m2 zwemplezier. Voorkom dat je de problemen van een ander koopt; voor letterlijk 'hetzelfde geld' woon je nieuw en exclusief! Uitgebreide portfolio op verzoek beschikbaar.

Eenvoudig smart design 'mini-villa' (100m2) 

Bescheiden wonen tussen de locals op 10 minuten van de gezellige stranden van Lovina. Prijs vanaf €59.000, 100m2 'mini-villa' in 'compound style' (zie tekening), inclusief grond, notariskosten, certificaten en belasting. Dit betreft de 2e serie (land en locatie volgt), 1e fase is verkocht. 

Familieproject & projectontwikkeling

Juist op Bali! Samen met familie of vrienden grond kopen en splitsen (verkaveling). Daarna zelf een mooi plekje kiezen en (laten) verbouwen. Overige grond ontwikkelen en verkopen. Wel de lusten en niet de (financiële) woonlasten. Dit noemen wij tropisch pionieren met een vleug avontuur. Balinova helpt je erbij!

SERIEUS OVER BALI?

Ik ben dat ook! Neem contact op over het aanbod, werkwijze en kennismaking.